Газирана функционална вода

Цена:
Филтри

6 парчиња во пакет!

Добра Вода Active 1.5л

355 МКД
Добра Вода Active 1.5л
355 МКД

Dobra Voda Active

Dobra Voda Active е произведенa од природна минерална вода Dobra Voda, збогатенa со арома на бела праска и екстракти од гуарана и женшен. Гуараната и женшенот, како природни извори на енергија, даваат чувство на свежина преку целиот ден, подобрувајќи го вашиот ментален и физички капацитет. Dobra Voda active содржи витамин B12 и B6, коишто придонесуваат за нормално искористување на енергијата и намалување на заморот и исцрпеноста. 

100ml производ содржи:

Енергетска вредност - 77,6 kJ/ 18,2 kcal
Масти - <0,01 g
Од кои заситени масни киселини - <0,01 g
Јаглени хидрати - 4,3 g
Од кои фруктоза - 4,29 g
Диететски влакна - <0,01 g
Протеини - <0,01 g
Ниацин - 2,4mg*
Пантотенска киселина - 0,9mg *
Витамин B6 - 0,21mg *
Фолна киселина - 30µg *
Биотин - 7,5µg *
Витамин B12 - 0,375µg *

*15% од препорачаниот дневен внес

6 парчиња во пакет!

Добра Вода Wellness 1.5л

355 МКД
Добра Вода Wellness 1.5л
355 МКД

Dobra Voda Wellness

Dobra Voda Wellness е произведенa од природна минерална вода Dobra Voda, збогатенa со природна арома на портокал и природен екстракт од ѓумбир. Ѓумбирот со својот смирувачки ефект релаксира, ослободува од напнатост и позитивно влијае на имунолошкиот систем. Dobra Voda wellness содржи витамин B6, којшто придонесува за одржување на имунолошкиот систем и создавање на црвените крвни зрнца.

100ml производ содржи:

Енергетска вредност - 78,5 kJ/ 18,4 kcal
Масти - <0,01 g
Од кои заситени масни киселини - <0,01 g
Јаглени хидрати - 4,3 g
Од кои фруктоза - 4,29 g
Диететски влакна - <0,01 g
Протеини - <0,01 g
Ниацин - 2,4mg*
Пантотенска киселина - 0,9mg *
Витамин B6 - 0,21mg *
Фолна киселина - 30µg *
Биотин - 7,5µg *
Витамин B12 - 0,375µg *

*15% од препорачаниот дневен внес

6 парчиња во пакет!

Добра Вода Balance 1.5л

355 МКД
Добра Вода Balance 1.5л
355 МКД

Dobra Voda Balance

Dobra Voda Balance е произведенa од природна минерална вода Dobra Voda, збогатенa со природна арома на зелено јаболко и природен екстракт од алое вера. Природниот екстракт од алое вера има прочистувачко и детоксикациско дејство и придонесува за одржување на нормалниот имунолошки систем. Dobra Voda balance содржи нијацин и биотин, коишто придонесуваат за нормално функционирање на нервниот систем и на психолошките функции.

100ml производ содржи:

Енергетска вредност - 67,4 kJ/ 16,1 kcal
Масти - <0,01 g
Од кои заситени масни киселини - <0,01 g
Јаглени хидрати - 3,93 g
Од кои фруктоза - 3,93 g
Диететски влакна - <0,01 g
Протеини - <0,01 g
Ниацин - 2,4mg*
Пантотенска киселина - 0,9mg *
Витамин B6 - 0,21mg *
Фолна киселина - 30µg *
Биотин - 7,5µg *
Витамин B12 - 0,375µg *

*15% од препорачаниот дневен внес

12 парчиња во пакет!

Добра Вода Active 0.5л

355 МКД
Добра Вода Active 0.5л
355 МКД

Dobra Voda Active

Dobra Voda Active е произведенa од природна минерална вода Dobra Voda, збогатенa со арома на бела праска и екстракти од гуарана и женшен. Гуараната и женшенот, како природни извори на енергија, даваат чувство на свежина преку целиот ден, подобрувајќи го вашиот ментален и физички капацитет. Dobra Voda active содржи витамин B12 и B6, коишто придонесуваат за нормално искористување на енергијата и намалување на заморот и исцрпеноста. 

100ml производ содржи:

Енергетска вредност - 77,6 kJ/ 18,2 kcal
Масти - <0,01 g
Од кои заситени масни киселини - <0,01 g
Јаглени хидрати - 4,3 g
Од кои фруктоза - 4,29 g
Диететски влакна - <0,01 g
Протеини - <0,01 g
Ниацин - 2,4mg*
Пантотенска киселина - 0,9mg *
Витамин B6 - 0,21mg *
Фолна киселина - 30µg *
Биотин - 7,5µg *
Витамин B12 - 0,375µg *

*15% од препорачаниот дневен внес

12 парчиња во пакет!

Добра Вода Wellness 0.5л

355 МКД
Добра Вода Wellness 0.5л
355 МКД

Dobra Voda Wellness

Dobra Voda Wellness е произведенa од природна минерална вода Dobra Voda, збогатенa со природна арома на портокал и природен екстракт од ѓумбир. Ѓумбирот со својот смирувачки ефект релаксира, ослободува од напнатост и позитивно влијае на имунолошкиот систем. Dobra Voda wellness содржи витамин B6, којшто придонесува за одржување на имунолошкиот систем и создавање на црвените крвни зрнца.

100ml производ содржи:

Енергетска вредност - 78,5 kJ/ 18,4 kcal
Масти - <0,01 g
Од кои заситени масни киселини - <0,01 g
Јаглени хидрати - 4,3 g
Од кои фруктоза - 4,29 g
Диететски влакна - <0,01 g
Протеини - <0,01 g
Ниацин - 2,4mg*
Пантотенска киселина - 0,9mg *
Витамин B6 - 0,21mg *
Фолна киселина - 30µg *
Биотин - 7,5µg *
Витамин B12 - 0,375µg *

*15% од препорачаниот дневен внес

12 парчиња во пакет!

Добра Вода Balance 0.5л

355 МКД
Добра Вода Balance 0.5л
355 МКД

Dobra Voda Balance

Dobra Voda Balance е произведенa од природна минерална вода Dobra Voda, збогатенa со природна арома на зелено јаболко и природен екстракт од алое вера. Природниот екстракт од алое вера има прочистувачко и детоксикациско дејство и придонесува за одржување на нормалниот имунолошки систем. Dobra Voda balance содржи нијацин и биотин, коишто придонесуваат за нормално функционирање на нервниот систем и на психолошките функции.

100ml производ содржи:

Енергетска вредност - 67,4 kJ/ 16,1 kcal
Масти - <0,01 g
Од кои заситени масни киселини - <0,01 g
Јаглени хидрати - 3,93 g
Од кои фруктоза - 3,93 g
Диететски влакна - <0,01 g
Протеини - <0,01 g
Ниацин - 2,4mg*
Пантотенска киселина - 0,9mg *
Витамин B6 - 0,21mg *
Фолна киселина - 30µg *
Биотин - 7,5µg *
Витамин B12 - 0,375µg *

*15% од препорачаниот дневен внес

12 парчиња во пакет!

Добра Вода Active 0.33л

320 МКД
Добра Вода Active 0.33л
320 МКД

Dobra Voda Active

Dobra Voda Active е произведенa од природна минерална вода Dobra Voda, збогатенa со арома на бела праска и екстракти од гуарана и женшен. Гуараната и женшенот, како природни извори на енергија, даваат чувство на свежина преку целиот ден, подобрувајќи го вашиот ментален и физички капацитет. Dobra Voda active содржи витамин B12 и B6, коишто придонесуваат за нормално искористување на енергијата и намалување на заморот и исцрпеноста. 

100ml производ содржи:

Енергетска вредност - 77,6 kJ/ 18,2 kcal
Масти - <0,01 g
Од кои заситени масни киселини - <0,01 g
Јаглени хидрати - 4,3 g
Од кои фруктоза - 4,29 g
Диететски влакна - <0,01 g
Протеини - <0,01 g
Ниацин - 2,4mg*
Пантотенска киселина - 0,9mg *
Витамин B6 - 0,21mg *
Фолна киселина - 30µg *
Биотин - 7,5µg *
Витамин B12 - 0,375µg *

*15% од препорачаниот дневен внес

12 парчиња во пакет!

Добра Вода Wellness 0.33л

320 МКД
Добра Вода Wellness 0.33л
320 МКД

Dobra Voda Wellness

Dobra Voda Wellness е произведенa од природна минерална вода Dobra Voda, збогатенa со природна арома на портокал и природен екстракт од ѓумбир. Ѓумбирот со својот смирувачки ефект релаксира, ослободува од напнатост и позитивно влијае на имунолошкиот систем. Dobra Voda wellness содржи витамин B6, којшто придонесува за одржување на имунолошкиот систем и создавање на црвените крвни зрнца.

100ml производ содржи:

Енергетска вредност - 78,5 kJ/ 18,4 kcal
Масти - <0,01 g
Од кои заситени масни киселини - <0,01 g
Јаглени хидрати - 4,3 g
Од кои фруктоза - 4,29 g
Диететски влакна - <0,01 g
Протеини - <0,01 g
Ниацин - 2,4mg*
Пантотенска киселина - 0,9mg *
Витамин B6 - 0,21mg *
Фолна киселина - 30µg *
Биотин - 7,5µg *
Витамин B12 - 0,375µg *

*15% од препорачаниот дневен внес

12 парчиња во пакет!

Добра Вода Balance 0.33л

320 МКД
Добра Вода Balance 0.33л
320 МКД

Dobra Voda Balance

Dobra Voda Balance е произведенa од природна минерална вода Dobra Voda, збогатенa со природна арома на зелено јаболко и природен екстракт од алое вера. Природниот екстракт од алое вера има прочистувачко и детоксикациско дејство и придонесува за одржување на нормалниот имунолошки систем. Dobra Voda balance содржи нијацин и биотин, коишто придонесуваат за нормално функционирање на нервниот систем и на психолошките функции.

100ml производ содржи:

Енергетска вредност - 67,4 kJ/ 16,1 kcal
Масти - <0,01 g
Од кои заситени масни киселини - <0,01 g
Јаглени хидрати - 3,93 g
Од кои фруктоза - 3,93 g
Диететски влакна - <0,01 g
Протеини - <0,01 g
Ниацин - 2,4mg*
Пантотенска киселина - 0,9mg *
Витамин B6 - 0,21mg *
Фолна киселина - 30µg *
Биотин - 7,5µg *
Витамин B12 - 0,375µg *

*15% од препорачаниот дневен внес