Мед

Цена:

1 парче во пакет!

Doka Med 470g

350 МКД
Doka Med 470g
350 МКД

Состав: природен ливадски мед 100%

Потекнува од чистите еколошки предели на Кратово

Енергетска вредност во 100g: 1.237 kj /296 kcal