Негазирана функционална вода

Цена:

6 парчиња во пакет!

Ладна Immunity 1л со подарок еко торба

260 МКД
Ладна Immunity 1л со подарок еко торба
260 МКД

Ladna IMMUNITY

Негазирана функционална вода

Ladna Immunity е произведенa од природна изворска вода Ladna, збогатенa со природна арома на мандарина, природна арома на цвет од портокал и екстракт од шипка. Шипката е исклучително богата со витамин C и во комбинација со витаминот B6, придонесуваат за нормално функционирање на вашиот имунолошки систем.

100ml производ содржи:

Енергетска вредност - 67 kJ/ 16 kcal
Масти - <0,01 g
Од кои заситени масни киселини - <0,01 g
Јаглени хидрати - 3,9 g
Од кои фруктоза - 3,9 g
Диететски влакна - <0,01 g
Протеини - <0,01 g
Сол - <0,01 g
Пантотенска киселина - 0,9mg *
Фолна киселина - 30µg *
Ниацин - 2,4mg *
Биотин - 7,5µg *
Витамин B6 - 0,21mg *
Витамин B12 - 0,375µg *


*15% од препорачаниот дневен внес

6 парчиња во пакет!

Ладна Anti-Aging 1л со подарок еко торба

260 МКД
Ладна Anti-Aging 1л со подарок еко торба
260 МКД

Ladna ANTI-AGING

Негазирана функционална вода

Ladna Anti-Aging е произведенa од природна изворска вода Ladna, збогатенa со природна арома на малина и концентриран џус од ацерола. Ацеролата како природен извор на витамин Ц е ефикасен антиоксиданс и има детоксикациско дејство. Ladna Аnti-Аging содржи витамин Е, којшто придонесува за заштита на клетките од оксидативен стрес.

100ml производ содржи:

Енергетска вредност - 87 kJ/ 20 kcal
Масти - <0,01 g
Од кои заситени масни киселини - <0,01 g
Јаглени хидрати - 5 g
Од кои фруктоза - 5 g
Диететски влакна - <0,01 g
Протеини - <0,01 g
Сол - <0,01 g
Пантотенска киселина - 0,9mg *
Витамин E - 1,8mg *
Биотин - 7,5µg *
Витамин B6 - 0,21mg *
Витамин B12 - 0,38µg *


*15% од препорачаниот дневен внес

12 парчиња во пакет!

Ладна Immunity 0.5л со подарок еко торба

330 МКД
Ладна Immunity 0.5л со подарок еко торба
330 МКД

Ladna IMMUNITY

Негазирана функционална вода

Ladna Immunity е произведенa од природна изворска вода Ladna, збогатенa со природна арома на мандарина, природна арома на цвет од портокал и екстракт од шипка. Шипката е исклучително богата со витамин C и во комбинација со витаминот B6, придонесуваат за нормално функционирање на вашиот имунолошки систем.

100ml производ содржи:

Енергетска вредност - 67 kJ/ 16 kcal
Масти - <0,01 g
Од кои заситени масни киселини - <0,01 g
Јаглени хидрати - 3,9 g
Од кои фруктоза - 3,9 g
Диететски влакна - <0,01 g
Протеини - <0,01 g
Сол - <0,01 g
Пантотенска киселина - 0,9mg *
Фолна киселина - 30µg *
Ниацин - 2,4mg *
Биотин - 7,5µg *
Витамин B6 - 0,21mg *
Витамин B12 - 0,375µg *


*15% од препорачаниот дневен внес

12 парчиња во пакет!

Ладна Anti-Aging 0.5л со подарок еко торба

330 МКД
Ладна Anti-Aging 0.5л со подарок еко торба
330 МКД

Ladna ANTI-AGING

Негазирана функционална вода

Ladna Anti-Aging е произведенa од природна изворска вода Ladna, збогатенa со природна арома на малина и концентриран џус од ацерола. Ацеролата како природен извор на витамин Ц е ефикасен антиоксиданс и има детоксикациско дејство. Ladna Аnti-Аging содржи витамин Е, којшто придонесува за заштита на клетките од оксидативен стрес.

100ml производ содржи:

Енергетска вредност - 87 kJ/ 20 kcal
Масти - <0,01 g
Од кои заситени масни киселини - <0,01 g
Јаглени хидрати - 5 g
Од кои фруктоза - 5 g
Диететски влакна - <0,01 g
Протеини - <0,01 g
Сол - <0,01 g
Пантотенска киселина - 0,9mg *
Витамин E - 1,8mg *
Биотин - 7,5µg *
Витамин B6 - 0,21mg *
Витамин B12 - 0,38µg *


*15% од препорачаниот дневен внес