Вотка

Цена:

1 парче во пакет!

Вотка Hammer + Sickle 1.75л

2.550 МКД
Вотка Hammer + Sickle 1.75л
2.550 МКД

“Hammer + Sickle е ултра премиум руска вотка.
Рачно произведена од најдобрата зимска пченица од регионот Чернозем во Јужна Русија, каде мајсторите на занаетот ја дестилираат и филтрираат шест пати, трансформирајќи ја жетвата во чиста и мека вотка, достојна на своето руско потекло”.

1 парче во пакет!

Вотка Hammer + Sickle 1л

1.850 МКД
Вотка Hammer + Sickle 1л
1.850 МКД

“Hammer + Sickle е ултра премиум руска вотка.
Рачно произведена од најдобрата зимска пченица од регионот Чернозем во Јужна Русија, каде мајсторите на занаетот ја дестилираат и филтрираат шест пати, трансформирајќи ја жетвата во чиста и мека вотка, достојна на своето руско потекло”.

1 парче во пакет!

Вотка Hammer + Sickle 0.75л

1.450 МКД
Вотка Hammer + Sickle 0.75л
1.450 МКД

“Hammer + Sickle е ултра премиум руска вотка.
Рачно произведена од најдобрата зимска пченица од регионот Чернозем во Јужна Русија, каде мајсторите на занаетот ја дестилираат и филтрираат шест пати, трансформирајќи ја жетвата во чиста и мека вотка, достојна на своето руско потекло”.