Пиво

Цена:

20 парчиња во пакет!

Budweiser Budvar 0.5л – стакло

1.200 МКД
Budweiser Budvar 0.5л – стакло
1.200 МКД

Пастеризирано светло пиво. Произведено и полнето од Будејовички Будвар, Република Чешка.

Состав: вода, јачменов слад, хмељ. Алкохол 5% v/v, екстракт 11,7%, енергетска вредност на 100мл: 176kJ/42kcal.

24 парчиња во пакет!

Budweiser Budvar 0.33л – стакло

1.200 МКД
Budweiser Budvar 0.33л – стакло
1.200 МКД

Пастеризирано светло пиво. Произведено и полнето од Будејовички Будвар, Република Чешка.

Состав: вода, јачменов слад, хмељ. Алкохол 5% v/v, екстракт 11,7%, енергетска вредност на 100мл: 176kJ/42kcal.

12 парчиња во пакет!

Budweiser Budvar 0.5л – лименка

690 МКД
Budweiser Budvar 0.5л – лименка
690 МКД

Пастеризирано светло пиво. Произведено и полнето од Будејовички Будвар, Република Чешка.

Состав: вода, јачменов слад, хмељ. Алкохол 5% v/v, екстракт 11,7%, енергетска вредност на 100мл: 176kJ/42kcal.

6 парчиња во пакет!

Budweiser Budvar 0.5л безалкохолно – лименка

320 МКД
Budweiser Budvar 0.5л безалкохолно – лименка
320 МКД

Произведено и полнето од Будејовички Будвар, Република Чешка.

Состав: вода, јачменов слад, хмељ, алкохол 0,5% V/V, енергетска вредност на 100мл: 65kJ.