Производот се продава во пакет кој содржи 1 парче!

4.370 МКД
  • Категорија: Виски
  • Шифра: 443
  • The Irishman Single Malt 12 yo 0.7л

The Irishman 12 Years Old. Ова извонредно крафт ирско виски е резултат на 12 годишно зреење. Тhe Irishman 12 Years Old e тројно дестилиран 100% single malt, направен целосно од ирски јачмен и одлежан во ексклузивни бурбонски буриња. Низ процесот на зреење добива извонредно деликатна арома со сладникави ноти на ванила, цимет и каранфилче, вешто балансирани со нежен допир на овошје. Поради неговиот квалитет и дистинкција, добитник e на голем број златни медали од Ирска до Америка и пошироко.


Поврзани производи