Производот се продава во пакет кој содржи 1 парче! во пакет

2.580 МКД
  • Категорија: Виски
  • Шифра: 442
  • The Irishman Single Malt 0.7л

Тhe Irishman Single Malt. Повеќекратно наградуваното Тhe Irishman Single Malt е зреено во две различни дабови буриња - американски „бурбон“ и европски „шери“, кои му даваат исклучителен вкус и комплексност. Вкусот на млечна карамела и ванила упатуваат на печени бадеми, мед и цветни ароми со долг, декадентен финиш, интензивиран со ноти од темно чоколадо. Се произведува во мали шаржи, само од најдобрите дестилати. Секое шише го носи бројот на шаржа и потписот на основачот Bernard Walsh како ознака на извонреден квалитет.

Поврзани производи