Производот се продава во пакет кој содржи 1 парче!

2.390 МКД
  • Категорија: Виски
  • Шифра: 441
  • The Irishman The Harvest 0.7л

The Irishman The Harvest. Овој спој на 70% Single Malt и 30% Single Pot Still е создаден и лично потпишан од основачот Bernard Walsh. The Irishman The Harvest е тројно дестилирано виски за помек вкус, одлежано во американски бурбонски буриња и созреано до совршенство. Се одликува со мирисни ноти на пикантни зачини и праска, со вкус на темно чоколадо и длабок дабов финиш. Повеќекратен добитник на златен медал на International Spirits Challenge во Лондон.

 

Поврзани производи