Производот се продава во пакет кој содржи 1 парче!

150 МКД

Практичното пакување на Ладна 10л, наменето за апарати за вода, е идеално за вашиот дом и канцеларија.

Исклучително ниското ниво на натриум ја прави Ladna погодна за деца од најрана возраст. Затоа, Ladna е прва вода препорачана од Здружението на педијатри на Македонија и е погодна за подготовка на храна за доенчиња.

Извор „Бреза“, Лисец

1L Ladna содржи (mg)

Натриум (Na+) 2,18
Калиум (K+) 0.932
Калциум (Ca2+) 11,6
Магнезиум (Mg2+) 2,99
Хлориди (Cl-) 1.6
Сулфати (SO42-) 7,3
Бикарбонати (HCO3-) 39
Сув остаток на 180°C 63
pH Вредност 7,9


Поврзани производи