Производот се продава во пакет кој содржи 6 парчиња!

320 МКД
  • Категорија: Пиво
  • Шифра: 0427
  • Budweiser Budvar 0.5л безалкохолно во лименка

Произведено и полнето од Будејовички Будвар, Република Чешка.

Состав: вода, јачменов слад, хмељ, алкохол 0,5% V/V, енергетска вредност на 100мл: 65kJ.