Производот се продава во пакет кој содржи 20 парчиња!

1.450 МКД
  • Категорија: Пиво
  • Шифра: 0424
  • Budweiser Budvar 0.5л во стакло

Пастеризирано светло пиво. Произведено и полнето од Будејовички Будвар, Република Чешка.

Состав: вода, јачменов слад, хмељ. Алкохол 5% v/v, екстракт 11,7%, енергетска вредност на 100мл: 176kJ/42kcal.