Производот се продава во пакет кој содржи 1 парче! во пакет

2.550 МКД
  • Категорија: Вотка
  • Шифра: 440
  • Вотка Hammer + Sickle 1.75л

“Hammer + Sickle е ултра премиум руска вотка.
Рачно произведена од најдобрата зимска пченица од регионот Чернозем во Јужна Русија, каде мајсторите на занаетот ја дестилираат и филтрираат шест пати, трансформирајќи ја жетвата во чиста и мека вотка, достојна на своето руско потекло”.

Поврзани производи