Негазирана функционална вода

Цена:

12 парчиња во пакет!

Ladna Premium со матичен млеч 0.25л

480 МКД
Ladna Premium со матичен млеч 0.25л
480 МКД

Ladna Premium со матичен млеч

Твојот природен избор

Единствена функционална вода засладена со природен овошен екстракт, без конзерванси, без бои и други адитиви. Произведенa од изворска вода Ladna, збогатенa со природни ароми на брусница и јагода, витамини и екстракт од матичен млеч. Ladna Premium со матичен млеч содржи витамин Б6, којшто придонесува за нормално функционирање на имунолошкиот систем.


100ml производ содржи:


Енергетска вредност - 87 kJ/ 20 kcal

Масти - <0,01 g

Од кои заситени масни киселини - <0,01 g

Јаглени хидрати - 5 g

Од кои фруктоза - 5 g

Диететски влакна - <0,01 g

Протеини - <0,01 g

Сол - <0,01 g

Пантотенска киселина - 0,9mg *

Витамин E - 1,8mg *

Биотин - 7,5µg *

Витамин B6 - 0,21mg *

Витамин B12 - 0,38µg *


*15% од препорачаниот дневен внес


Проектот е поддржан од:


6 парчиња во пакет!

Ладна Immunity 1л

265 МКД
Ладна Immunity 1л
265 МКД

Ladna IMMUNITY

Негазирана функционална вода

Ladna Immunity е произведенa од природна изворска вода Ladna, збогатенa со природна арома на мандарина, природна арома на цвет од портокал и екстракт од шипка. Шипката е исклучително богата со витамин C и во комбинација со витаминот B6, придонесуваат за нормално функционирање на вашиот имунолошки систем.

100ml производ содржи:

Енергетска вредност - 67 kJ/ 16 kcal
Масти - <0,01 g
Од кои заситени масни киселини - <0,01 g
Јаглени хидрати - 3,9 g
Од кои фруктоза - 3,9 g
Диететски влакна - <0,01 g
Протеини - <0,01 g
Сол - <0,01 g
Пантотенска киселина - 0,9mg *
Фолна киселина - 30µg *
Ниацин - 2,4mg *
Биотин - 7,5µg *
Витамин B6 - 0,21mg *
Витамин B12 - 0,375µg *


*15% од препорачаниот дневен внес

6 парчиња во пакет!

Ладна Anti-Aging 1л

265 МКД
Ладна Anti-Aging 1л
265 МКД

Ladna ANTI-AGING

Негазирана функционална вода

Ladna Anti-Aging е произведенa од природна изворска вода Ladna, збогатенa со природна арома на малина и концентриран џус од ацерола. Ацеролата како природен извор на витамин Ц е ефикасен антиоксиданс и има детоксикациско дејство. Ladna Аnti-Аging содржи витамин Е, којшто придонесува за заштита на клетките од оксидативен стрес.

100ml производ содржи:

Енергетска вредност - 87 kJ/ 20 kcal
Масти - <0,01 g
Од кои заситени масни киселини - <0,01 g
Јаглени хидрати - 5 g
Од кои фруктоза - 5 g
Диететски влакна - <0,01 g
Протеини - <0,01 g
Сол - <0,01 g
Пантотенска киселина - 0,9mg *
Витамин E - 1,8mg *
Биотин - 7,5µg *
Витамин B6 - 0,21mg *
Витамин B12 - 0,38µg *


*15% од препорачаниот дневен внес

12 парчиња во пакет!

Ладна Immunity 0.5л

355 МКД
Ладна Immunity 0.5л
355 МКД

Ladna IMMUNITY

Негазирана функционална вода

Ladna Immunity е произведенa од природна изворска вода Ladna, збогатенa со природна арома на мандарина, природна арома на цвет од портокал и екстракт од шипка. Шипката е исклучително богата со витамин C и во комбинација со витаминот B6, придонесуваат за нормално функционирање на вашиот имунолошки систем.

100ml производ содржи:

Енергетска вредност - 67 kJ/ 16 kcal
Масти - <0,01 g
Од кои заситени масни киселини - <0,01 g
Јаглени хидрати - 3,9 g
Од кои фруктоза - 3,9 g
Диететски влакна - <0,01 g
Протеини - <0,01 g
Сол - <0,01 g
Пантотенска киселина - 0,9mg *
Фолна киселина - 30µg *
Ниацин - 2,4mg *
Биотин - 7,5µg *
Витамин B6 - 0,21mg *
Витамин B12 - 0,375µg *


*15% од препорачаниот дневен внес

12 парчиња во пакет!

Ладна Anti-Aging 0.5л

355 МКД
Ладна Anti-Aging 0.5л
355 МКД

Ladna ANTI-AGING

Негазирана функционална вода

Ladna Anti-Aging е произведенa од природна изворска вода Ladna, збогатенa со природна арома на малина и концентриран џус од ацерола. Ацеролата како природен извор на витамин Ц е ефикасен антиоксиданс и има детоксикациско дејство. Ladna Аnti-Аging содржи витамин Е, којшто придонесува за заштита на клетките од оксидативен стрес.

100ml производ содржи:

Енергетска вредност - 87 kJ/ 20 kcal
Масти - <0,01 g
Од кои заситени масни киселини - <0,01 g
Јаглени хидрати - 5 g
Од кои фруктоза - 5 g
Диететски влакна - <0,01 g
Протеини - <0,01 g
Сол - <0,01 g
Пантотенска киселина - 0,9mg *
Витамин E - 1,8mg *
Биотин - 7,5µg *
Витамин B6 - 0,21mg *
Витамин B12 - 0,38µg *


*15% од препорачаниот дневен внес